5 Ekim 2014 Pazar

BACK TO STORY!

Geçen sezonun çok sevilen ancak Ters Düz'ün gölgesinde kalarak sezon finali bile yapamadan rafa kalkan öykü dizisi Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam'ın geri dönüş tarihi yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı.

Her şeyinizi kaybettiğinizi düşündüğünüz bir anda hayatın size son bir sürprizi olabilir. Hem de ne sürpriz! Adam öldürmekle suçlanıp bir süre hapis yattıktan sonra suçsuz bulunarak salıverilen ama özgürlüğüne kavuştuğunda da karısı tarafından terk edilen, şehir dışındaki evi yanan ve yeni aldığı arabası çalınan Ali Cezmi için hayat sona ermiş gibidir. Ta ki ifade vermek için gittiği polis karakolunda, kendisi gibi çaresiz olan genç kız Feraye ile tanışana kadar. Elli ikisindeki Ali Cezmi ile yirmi üçündeki Feraye kısa süre içinde birbirlerinin hayat arkadaşı olurlar ve Feraye, psikolog olan Ali Cezmi'nin yanında çalışmaya başlar. Sır, aşk ve çılgınlık dolu Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam çok yakında Kafa'da!

Gelişmelerden haberdar olmak için takip edebileceğiniz adresler:

https://twitter.com/ofluoglumert

https://www.facebook.com/kafadergiblogspot?fref=ts

2 yorum:

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...